Filter
Магистърски степени
Испания Санта Круз де Тенерифе Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Биология Санта Круз де Тенерифе тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Изучаването на биология помага на студентите да започнат кариера в сфера на здравеопазване, опазване на околната среда, биотехнологии и брой други. Освен това, програмите по биология могат да са добра база за следване в докторантура и за провеждане на клинически изследвания.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Магистратури Биология Санта Круз де Тенерифе. Научете цялата информация за магистратури Биология, контактирайте университетите в Санта Круз де Тенерифе директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Биология, Санта Круз де Тенерифе

Степени
Място
Испания
Санта Круз де Тенерифе
Тип на обучение
Темпо на обучение
Universidad de La Laguna

Магистърската степен по морска биология: Биологично разнообразие и опазване в Университета в Ла Лагуна в своя подход отговаря на огромния опит на над четиридесет години н ... [+]

Магистърската степен по морска биология: Биологично разнообразие и опазване в Университета в Ла Лагуна в своя подход отговаря на огромния опит на над четиридесет години на преподаване и научни изследвания в тази област, разработен в Ull. Вие ще трябва значително характер на практически и приложни обучение. Студентите ще придобият солиден опит знания на морското биологично разнообразие, по-специално, Средиземноморието Атланто, околна среда и еднакво доминират инструментите на опит в областта на планирането, управлението и опазването, научните изследвания и обучението, свързани с околната среда , биологичното разнообразие и морските ресурси.... [-]

Испания Санта Круз де Тенерифе
Септември 2020
испански
Редовно обучение
18 месеца
Кампус
Научете повече на английски