MASTERSTUDIES

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Исландия

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

При следване в програми по биология студентите изучават човешкото тяло, които може да служи като база за по-нататъшни изследвания в сфера на фармакология и медицинско училище. За тези, които искат да се занимават с академична наука, биологическото образование може да осигури брой възможности и придобиване на преподавателски опит и акредитиви.

Разположен при сливането на Арктика и Северния Атлантически океан океани, Република Исландия е известно, че някоя от скандинавските страни Island. Образователният сектор се осъществява от Министерството на образованието, науката и културата. Учебната програма "е и политики по този начин са очертани от министерството.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Исландия. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Исландия!

1 резултата за Биология, Исландия Filter

Магистър по управление на крайбрежието и морето

University Centre of the Westfjords
Магистър
01 Авг. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
18&nbsp;-&nbsp;24 месеца
04 Юни 2021
Английски
Кампус

Магистър по управление на крайбрежието и морето е междудисциплинарна програма за управление на ресурсите, която се фокусира върху бреговите и морските въпроси и главно привлич ...

Научете повече