MASTERSTUDIES

Магистратури Биология Босна и Херцеговина - Научете за магистратури Босна и Херцеговина тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Биологията се занимава с изучаване на живи организми и как те преобразуват и консумират енергия за да поддържат процесите си в тялото и стабилност на жива система. Сферите на биологически изследвания се класифицират по тип на организми, тяхната сложност и метод на изследване.

Босна и Херцеговина е европейска държава, разположена на Балканския полуостров. Босна и Херцеговина е една велика традиция на успехи в науката, изкуството, литературата, технологиите и т.н.

Магистратури по Биология в Босна и Херцеговина. Научете информация за магистратури по Биология, контактирайте университетите директно.

1 резултата за Биология, Босна и Херцеговина Filter

магистър по генетика и биоинженерство

International University Of Sarajevo IUS
Магистър
<
Редовно
Английски
Кампус

Генетика и биоинженерство е един от най-бързо развиващите се дисциплини и има нарастваща нужда от генетиците и bioengineers оформени със съвременни инженерни стандарти. Ние се ...

Научете повече