TOPMAGISTRATURI.COM

Намерете най-добрите Биология на човека тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Индивидите, които се интересуват от анатомията и функцията на човешкото тяло, могат да се възползват от изследването на човешката биология. Тя обикновено разглежда разбирането на тялото на физическо и молекулярно ниво. Програмите в областта на човешката биология могат да бъдат най-подходящи за тези, които се интересуват от медицинска или физиологична наука.

Биология на човека. Съберете цялата информация за Биология на човека, спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Биология на човека Filter

Магистър по Приматология

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Кампус Редовно обучение 19 месеца Запитване на информация Испания Жирона

Изучаването на поведението на приматите е една от основните науки за разбирането на еволюцията и генезиса на човешкото поведение, както и за опазването на тези видове в свобода и грижата им в плен при оптимални условия на благополучие. Подходът му е все по-интердисциплинарен както от биологичните науки, така и от социалните и хуманитарните науки.