Търси тук за Бизнес финанси Франция

Намерете най-добрите Бизнес финанси Франция тук!

Бизнес финанси

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

Бизнес финанси в Франция. Съберете цялата информация за Бизнес финанси и се свържете с училището директно тук.

Научете повече

Магистър по бизнес финанси

IEA Paris
Campus Редовна форма October 2018 Франция Paris

За да успее социалната и професионалната си интеграция в новата глобализирана цифрова икономика, студентът трябва днес да се държи като млад мениджър, утвърждаващ личния си професионален проект. Магистър по корпоративни финанси се подготвя в продължение на две години, през които се провеждат алтернативни технически обучения и професионален опит във Франция и чужбина. [+]

За да успее социалната и професионалната си интеграция в новата глобализирана цифрова икономика, студентът трябва днес да се държи като млад мениджър, утвърждаващ личния си професионален проект. Магистър по корпоративни финанси се подготвя в продължение на две години, през които се провеждат алтернативни технически обучения и професионален опит във Франция и чужбина.

1-ва ГОДИНА... [-]