Filter
Магистърски степени
Франция Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Бизнес финанси Франция тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

Бизнес финанси в Франция. Съберете цялата информация за Бизнес финанси и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес финанси, Франция

IEA Paris

За да успее социалната и професионалната си интеграция в новата глобализирана цифрова икономика, студентът трябва днес да се държи като млад мениджър, утвърждаващ личния ... [+]

За да успее социалната и професионалната си интеграция в новата глобализирана цифрова икономика, студентът трябва днес да се държи като млад мениджър, утвърждаващ личния си професионален проект. Магистър по корпоративни финанси се подготвя в продължение на две години, през които се провеждат алтернативни технически обучения и професионален опит във Франция и чужбина.

1-ва ГОДИНА... [-]
Франция Paris
Октомври 2019
Редовно обучение
2 years
Кампус
Научете повече на английски