Filter
Магистърски програми
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Бизнес финанси тук!

Приходи магистърска степен е доста голямо постижение, че ви отличава от други специалисти. Това ниво на степен осигурява специализирано обучение, което ви дава опит и ниво на ангажираност, която със сигурност ще ви помогне да получи работа в своята област.

Какво е магистър по Бизнес финанси? степен Тази възможност подготвя студентите за сложността на корпоративния финансов мениджмънт. Курсова обикновено включва счетоводство, икономика, финансово моделиране, управление на богатството и инвестиционно банкиране. Учениците могат също да се изисква да предприемат статистика, линейна алгебра и други целенасочени математика курсове в зависимост от тяхната област на специализация. Някои програми предлагат специализирано обучение в областта на корпоративните финанси, финансовата теория и дори поведенческите финанси. Студентите трябва бакалавърска степен да се прилага за програмата, но степента не е задължително да бъде в областта на бизнеса.

А Магистър по Бизнес Финанси предвижда реалния свят излагане на тънкостите на лични и корпоративни финанси. Студентите имат възможност да разширят своите знания и умения в подготовка за поемане на ситуации като слива и придобивания, преразпределение на активите, както и прогнозен анализ.

Цената за получаване на магистърска степен по Бизнес финанси зависи от институцията. Най-добре е да се свържете с всеки отдел признания, за да се направи разбивка на текущия график за обучение, такси и очакваните разходи за необходимите ресурси за обучение, като например книги и софтуерни програми.

Много възпитаници преследват кариера в застрахователния, лично финансово планиране, корпоративно финансово управление, частния капитал или търговско банкиране. Студентите могат да изберат да започнат свой собствен твърд финансови услуги работи като консултант за физически лица или фирми. Други могат да се подвизава в публичния сектор и поемат роли като счетоводители, одитори и данъчни приходи съставители.

Ако е студент на пълно работно време не е възможно или практично, вие със сигурност може да се намери добра репутация онлайн програми, които се вписват в текущата си начин на живот. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

 

Научете повече Свиване
Other options within this field of study:

2 Results in Бизнес финанси

Aurel Vlaicu University

Възпитаник на Учителя в икономически анализ, оценка на активите и бизнеса, с изключение на широки познания в областта на икономическия анализ и оценка на активите и бизне ... [+]

Възпитаник на Магистър по икономически анализ, оценка на активите и бизнеса, С изключение на широки познания в областта на икономическия анализ и оценка на активите и бизнеса, печели теоретична и методологична знае от ядрото на оценка дисциплина, познание и практически умения в предприятието диагноза. Специфичните цели включват разработването на капацитет на ученика да се прилагат съвременни диагностицират и оценъчни методи, признати от националните и международните стандарти за оценка, съсредоточена върху тяхната полезност в анализ на фирмата и управлението на базата на стойността. Избор от различни факултативни дисциплини, заедно с подходящи примери от практиката, студентът има възможност да се съсредоточи върху по-тесен тема на интерес и да се възползват от методи и средства в различни области на приложение. ... [-]

Румъния Arad
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
IEA Paris

За да успее социалната и професионалната си интеграция в новата глобализирана цифрова икономика, студентът трябва днес да се държи като млад мениджър, утвърждаващ личния ... [+]

За да успее социалната и професионалната си интеграция в новата глобализирана цифрова икономика, студентът трябва днес да се държи като млад мениджър, утвърждаващ личния си професионален проект. Магистър по корпоративни финанси се подготвя в продължение на две години, през които се провеждат алтернативни технически обучения и професионален опит във Франция и чужбина.

1-ва ГОДИНА... [-]
Франция Paris
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски