Filter
Магистърски степени
Холандия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Бизнес и икономика Холандия тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

A магистърска степен по Бизнес икономика ще постави акцент върху придобиването на умения и разбиране във всички области на специализация, свързани с корпоративния свят. Най-важният аспект на тази програма е използването на икономически инструменти, за да придобие това разбиране.

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Бизнес и икономика в Холандия. Съберете цялата информация за Бизнес и икономика и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес и икономика, Холандия

Други възможности в тази научна област:
University of Groningen

интересуват от висок клас научни изследвания в областта на икономика и бизнес ли сте? Пригответе се за едно интелектуално предизвикателство ли сте? След това е програмата ... [+]

Програма икономика и бизнес изследвания магистърска

интересуват от висок клас научни изследвания в областта на икономика и бизнес ли сте? Пригответе се за едно интелектуално предизвикателство ли сте? След това е програмата за вас.

Изследователският магистърска степен по икономика и бизнес е двугодишна програма за и е отворена за ярки и амбициозни студенти.

Тази програма ви предоставя цялостна база в академичните изследвания в областта на икономиката и бизнеса. Целта на програмата е да се класирате за кариера в научните изследвания. Следователно, налице е силен акцент върху научните и академични умения. Можете да избирате от шест различни профили:... [-]

Холандия Groningen
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски