Filter
Магистърски степени
Румъния Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Бизнес и икономика Румъния тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Магистърска степен програма в Бизнес & Икономика ще предложи студент на механизми за развитие критичен капацитет и умения за справяне с проблеми, включващи индустриалната организация, международната икономика, организационно поведение, управление на ресурси, финанси, в допълнение към много други, свързани с бизнеса области на компетентност.

Румъния е държава, разположена на кръстовището на Централна и Югоизточна Европа, граничи с Черно море. Първи в Румъния е лесно от почти всички части на света, поради своята позиция, както и факта, че тя се обслужва от множество видове транспорт и фирми. Румънските университети предлагат голям избор от бакалавърски, магистърски и докторски програми в румънски, английски, френски и немски език.

Бизнес и икономика в Румъния. Съберете цялата информация за Бизнес и икономика и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес и икономика, Румъния

Други възможности в тази научна област:
Aurel Vlaicu University

Възпитаник на Учителя в икономически анализ, оценка на активите и бизнеса, с изключение на широки познания в областта на икономическия анализ и оценка на активите и бизне ... [+]

Възпитаник на Магистър по икономически анализ, оценка на активите и бизнеса, С изключение на широки познания в областта на икономическия анализ и оценка на активите и бизнеса, печели теоретична и методологична знае от ядрото на оценка дисциплина, познание и практически умения в предприятието диагноза. Специфичните цели включват разработването на капацитет на ученика да се прилагат съвременни диагностицират и оценъчни методи, признати от националните и международните стандарти за оценка, съсредоточена върху тяхната полезност в анализ на фирмата и управлението на базата на стойността. Избор от различни факултативни дисциплини, заедно с подходящи примери от практиката, студентът има възможност да се съсредоточи върху по-тесен тема на интерес и да се възползват от методи и средства в различни области на приложение. ... [-]

Румъния Arad
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски