Търси тук за Бизнес и икономика Португалия

Намерете най-добрите Бизнес и икономика Португалия тук!

Бизнес и икономика

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Магистърска степен програма в Бизнес & Икономика ще предложи студент на механизми за развитие критичен капацитет и умения за справяне с проблеми, включващи индустриалната организация, международната икономика, организационно поведение, управление на ресурси, финанси, в допълнение към много други, свързани с бизнеса области на компетентност.

Португалия е една от най-топлите европейски страни. Университетът програми са много достъпни. Всъщност Португалия е една от най-ниските разходи за живот на студентите. Насладете се на големите плажове в Алгарве или старите крила на историята в столицата Лисабон.

Бизнес и икономика в Португалия. Съберете цялата информация за Бизнес и икономика и се свържете с училището директно тук.

Научете повече

Магистърска степен по бизнес икономика и конкуренция

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa
Campus Задочна/вечерна форма 1 - 2  September 2019 Португалия Lisbon

The магистърска степен по Бизнес икономика и конкуренцията на Business School ISCTE, в момента в четвърти му Edition, осигурява специализирана подготовка в областта на икономиката и бизнес стратегията на компанията и сферата на конкуренцията и регулирането на индустрии. [+]

Тази програма ombina солидна теоретична и методическа подготовка в областта на икономиката на изучаването на практическите проблеми на живота на фирми и сектори, като по този начин запълни липсващото звено между традиционната магистърска степен по икономика и магистър по мениджмънт. Специално внимание се отделя на връзката между бизнес динамика, секторни и макроикономически.

... [-]