Filter
Магистърски степени
Португалия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Бизнес и икономика Португалия тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Магистърска степен програма в Бизнес & Икономика ще предложи студент на механизми за развитие критичен капацитет и умения за справяне с проблеми, включващи индустриалната организация, международната икономика, организационно поведение, управление на ресурси, финанси, в допълнение към много други, свързани с бизнеса области на компетентност.

Португалия е една от най-топлите европейски страни. Университетът програми са много достъпни. Всъщност Португалия е една от най-ниските разходи за живот на студентите. Насладете се на големите плажове в Алгарве или старите крила на историята в столицата Лисабон.

Бизнес и икономика в Португалия. Съберете цялата информация за Бизнес и икономика и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес и икономика, Португалия

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

Магистърската степен по бизнес икономика и конкуренция в ISCTE Business School, която понастоящем е в 4-о издание, осигурява специализирано обучение в областта на бизнес ... [+]

Бизнес и икономика Португалия.

Настоящата икономическа реалност се характеризира с много бързо развитие на външната среда, в която оперират компаниите.

По-специално, появата на нови продукти и технологии, засилването на глобалната конкуренция и появата на публични субекти, целящи да осигурят адекватна конкуренция между компаниите и да регулират функционирането на конкретни пазари. В този контекст организациите изпитват нарастваща нужда от професионалисти, способни да разбират по-добре и да реагират на тези явления.... [-]

Португалия Lisbon
Запитване на информация
португалски
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски