Търси тук за Бизнес и икономика Италия

Намерете най-добрите Бизнес и икономика Италия тук!

Бизнес и икономика

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Магистърска степен програма в Бизнес & Икономика ще предложи студент на механизми за развитие критичен капацитет и умения за справяне с проблеми, включващи индустриалната организация, международната икономика, организационно поведение, управление на ресурси, финанси, в допълнение към много други, свързани с бизнеса области на компетентност.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Бизнес и икономика в Италия. Съберете цялата информация за Бизнес и икономика и се свържете с училището директно тук.

Научете повече

Магистър по икономика и управление: Управление на хранителната система

University of Bologna
Campus Редовна форма September 2019 Италия Forli

Управлението на хранителната система (FoodSys) е втора циклична степен, преподавана на английски език. Курсът е разработен с интердисциплинарен подход и международна перспектива и се основава на връзката между различните области на познанието и реалния живот, за да се развият проактивните ръководители и ръководители с напреднали количествени и аналитични умения, които са от съществено значение за успешното управление на кариерата в организациите, към ситуациите на управление на хранително-вкусовата промишленост, за да се разработят проактивни ръководители и ръководители с напреднали количествени и аналитични умения, които са от съществено значение за успешното управление на кариерата в организациите, свързани със системите за хранително-вкусовата промишленост. [+]

Управлението на хранителната система (FoodSys) е втора циклична степен, преподавана на английски език. Курсът е разработен с интердисциплинарен подход и международна перспектива и се основава на връзката между различните области на познанието и реалния живот, за да се развият проактивните ръководители и ръководители с напреднали количествени и аналитични умения, които са от съществено значение за успешното управление на кариерата в организациите, към агро-хранителните системи.... [-]