Filter
Магистърски степени
Белгия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Бизнес и икономика Белгия тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Няма да се отрече, че икономиката може да има значителен ефект върху бизнеса. В бизнеса и икономиката, програма, студентите могат да се обучават тези отношения и да получат умения в бизнес теми, докато се научим повече за това как работи икономиката.

Белгия, официално Кралство Белгия, е федерална държава в Западна Европа. Той е един от основателите на Европейския съюз и е домакин на ЕС "и централата, както и тези на няколко други големи международни организации като НАТО.

Бизнес и икономика в Белгия. Съберете цялата информация за Бизнес и икономика и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес и икономика, Белгия

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Научно-ориентираните магистри по икономика и икономика и статистика предоставят на студентите теоретични и статистически инструменти, необходими за провеждане на напредна ... [+]

Научно-ориентираните магистри по икономика и икономика и статистика предоставят на студентите теоретични и статистически инструменти, необходими за провеждане на напреднали анализи и изследвания в областта на икономиката.

Тази програма се предлага в две версии:

Научно-ориентираният магистър по икономика осигурява общо обучение във всички области на икономикатаНаучно-ориентираният магистър по икономика и статистика предлага на студентите възможността да се специализират по теми на пресечната точка между икономика и статистика.ФактиПълен английскиИзисквания... [-]
Белгия Brussels
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски