MASTERSTUDIES

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация Леон

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Господар на Business Intelligence е степен, която учи студентите как да използват фирмените данни, като например данни за клиенти, HR данни или данните за продажби. Това се прави чрез признаване на ценни данни и да се пристъпи към генериране на стратегии и управление на решения, които подобряват организацията.

Докато курсове за дистанционно обучение има срокове, които трябва да бъдат изпълнени, там е страхотна сделка за съответствие за това кога може да извършва задачи при изучаването на разстояние. С онлайн опция, бихте могли да излезете на групова дискусия, както се изисква за да се върне на работа и след това се присъединят след работа, ако е необходимо. Курсове за дистанционно обучение могат да бъдат взети на мястото, което имате достъп до интернет. Можете дори да завърши класове от Интернет салон във всеки хотел по целия свят, ако имате нужда от почивка.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Леон. Съберете цялата информация за капитана и с училището в Леон директно!

1 резултата за Бизнес разузнаване, Леон, Дистанционно обучение Filter

Магистър по бизнес интелигентност и големи данни в безопасна среда (междууниверситет) (разстояние)

Universidad de Leon
Магистър
<
Редовно
испански
Онлайн обучение

Ние обучаваме професионалисти в анализа и обработката на големи количества разнородни данни (Big Data) с цел извличане на информация, която подкрепя, улеснява и оптимизира взе ...

Научете повече