MASTERSTUDIES

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Испания

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Испания. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Испания!

3 резултата за Бизнес администрация, Испания, Дистанционно обучение Filter

ThePowerDigitalMarketing - Онлайн Master

ThePowerMBA
Магистратура
<
Редовно
<
10 месеца
испански
Онлайн обучение

Ултра практичен магистър, за да се превърне в еталон в дигиталния маркетинг.

Научете повече

Магистър по управление на риска

EALDE Business School
Магистратура
<
Редовно
<
Задочно
<
12 месеца
Spanish (Spain)
Онлайн обучение

Магистърът по управление на риска на EALDE е онлайн майстор, който ви позволява да получите своя двойна степен с международна валидност. Целта на тази програма е да предложи н ...

Научете повече

магистър по администрация и управление на търговския бизнес

Autonomous University of Barcelona (UAB)
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
<
9 месеца
Английски
испански
Кампус
Онлайн обучение

Учителят по администрация и управление на търговските фирми и дистрибуция има академична стойност от 60 кредита ECTS, включително 15 кредита, които се състоят от наблюдаваната ...

Научете повече