close

Филтри

Преглед на резултатите

Магистратури Бизнес администрация Демократична Република Конго - Научете за магистратури Демократична Република Конго тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен. Студентите, ко… Научете повече

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Студентите, които обичат да се запознаят с културно-специфична кухня и развлечения може да се радват да ходят на училище в ДР Конго (Заир), като храна и музика са две от най-популярните забавления за страната 'S. Стотици различни етноси наричат ​​дома на държавата, и на френски език е най-често от 242 говорими езици.

Магистратури по Бизнес администрация в Демократична Република Конго. Научете информация за магистратури по Бизнес администрация, контактирайте университетите директно.

Свиване
Прочетете повече за образованието в Демократична република Конго
format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Université Francophone du Congo
Гома, Демократична Република Конго

Администрация магистърска Управленско и бизнес

Администрация магистърска Управленско и бизнес -
Магистър
Редовно
Френски
Септ. 2021
Кампус