Filter
Магистърски степени
Турция Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Магистратури Банково дело Турция - Научете за магистратури Турция тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

С магистърска степен по банково дело, учениците ще бъдат проучени важните аспекти на банковото дело, като например анализ на риска, инвестиции, счетоводство, корпоративни финанси, и много други. Квалифицирани специалисти с магистърска програма по банково дело продължи да бъде най-високо търсене.

Турция, официално Република Турция, е трансконтинентална държава, разположена най-вече от Анадола в Западна Азия и Източна Тракия в Югоизточна Европа. Много турски университети (публични и частни), които участват в общоевропейските програми за обмен на студенти (Сократ, Еразъм, и други подобни). Някои имат и споразумения с трети европейски университети, също.

Магистратури по Банково дело в Турция. Научете информация за магистратури по Банково дело, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване

1 резултата за Банково дело, Турция

Izmir University of Economics

Магистър по банково дело и приложна финансите ... [+]

БАНКОВИ КУРСОВЕ

банково счетоводство

Цели на курса: Курсът има за цел да определи фундаменталната основа за бъдещите счетоводни курсове, като обхваща процеса на счетоводството и отчитането на основните финансови отчети към баланса, отчета за доходите, отчета за паричните потоци, и изявлението на неразпределената печалба. Темите, включени включват структури за финансиране на банка и други финансови институции и счетоводен процес на тях, процес счетоводство на кредит заемна и обмен на услуги в зависимост от единна счетоводна система, сравнение на единна счетоводна система и други системи, обяснение на документи, използвани от счетоводни офиси в банките.... [-]

Турция Izmir
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски