Магистратури Банково дело Словакия - Търсене на магистратури Словакия

Магистратури Банково дело Словакия - Научете за магистратури Словакия тук!

Банково дело

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

С магистърска степен по банково дело, учениците ще бъдат проучени важните аспекти на банковото дело, като например анализ на риска, инвестиции, счетоводство, корпоративни финанси, и много други. Квалифицирани специалисти с магистърска програма по банково дело продължи да бъде най-високо търсене.

Словакия и Словашката република (Словакия: Slovensko или Словашки, и двете имена са официално признати), е без излаз на море страна в Централна Европа. Словакия е член на Европейския съюз, така че ако сте гражданин на друга държава-членка, може законно да пребивават и работят в Словакия без ограничения. Comenius Univerzity е най-старият съществуващ университет Словакия, в Братислава.

Магистратури по Банково дело в Словакия. Научете информация за магистратури по Банково дело, контактирайте университетите директно.

Научете повече

Магистър по финанси, банкиране и инвестиции

Technical University of Kosice, Faculty of Economics
Campus Редовна форма September 2019 Словакия Košice

Финансирането включва въведение в основното финансиране и предоставя на студентите полезни умения, аналитични инструменти и перспективи, които осигуряват солидна основа за вземане на финансови решения. [+]

финанси Включва въведение в основното финансиране и предоставя на студентите полезни умения, аналитични инструменти и перспективи, които осигуряват солидна основа за вземане на финансови решения. банкиране Подготвя студентите да станат успешни в един отрасъл, който изисква ефективни банкови умения. Успешните банкери са общи и уверени. Целта е студентите да влязат в контакт с реални банкови проблеми, чрез които студентите придобиват и редица управленски техники. инвестиция Обхваща инвестициите и ценообразуването на активите, ценообразуването по опции и деривати, както и управлението на портфейла с приложения към финансови модели и данни. Подходящо е за висококвалифицирани студенти със силен опит в областта на икономиката, които желаят да преследват кариера във финансовите институции или в индустрията, които изискват такива усъвършенствани аналитични умения.... [-]