Filter
Магистърски програми
Бангладеш

Магистратури Банково дело Бангладеш - Научете за магистратури Бангладеш тук!

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Магистър по банкови програми предоставят студентите с умения и знания, които ще им помогнат да се развива успешно в банковия сектор, включително и обучение по въпроси като финанси, счетоводство, инвестиции, риск и етика.

Бангладеш е сред страните с стар, но системата за качество на висшето образование. В страната има 50 публични висшите учебни заведения и над 100 частни институции. Това не само е включен висшето образование да бъдат достъпни, но и увеличава нивото на качеството.

Магистратури по Банково дело в Бангладеш. Научете информация за магистратури по Банково дело, контактирайте университетите директно.

Read More Read Less

1 Results in Банково дело, Бангладеш

BRAC University

Майсторът на програма на BRAC Business School Bank Management (MBM) е интерактивна програма умение-базирани на непълно работно време, които изискват 60 кредита (20 курса) ... [+]

MASTER НА УПРАВЛЕНИЕ БАНКА

Майсторът на програма на BRAC Business School Bank Management (MBM) е интерактивна програма умение-базирани на непълно работно време, които изискват 60 кредита (20 курса), за да бъде завършен в рамките на две години. Въпреки това, освобождаването от един или повече фундаментни курсове (максимум 18 кредита) и трансфер на кредити може да бъде предоставена на заслужили кандидати. Една академична година се състои от три условия (пролет, лято и есен). Продължителността може да варира в зависимост от натоварването курс на индивидуален студент.... [-]

Бангладеш Dhaka
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Бангладеш
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Dhaka
    )

)
1
September 2019
Part-time
Online & Campus Combined

Научете повече на английски