MASTERSTUDIES

Магистратури Атмосферни науки Швеция - Научете за магистратури Швеция тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Атмосферните науки са дисциплини, които се отнасят до земната атмосфера и нейното взаимодействие с различни други системи. Някои от областите на атмосферните науки включват атмосферна динамика, климатология, атмосферна физика и атмосферна химия.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Магистратури по Атмосферни науки в Швеция. Научете информация за магистратури по Атмосферни науки, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Атмосферни науки, Швеция Filter

Магистър по науки за атмосферните науки, океанографията и климата

Stockholm University
MSc
31 Авг. 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Мислите за проучвания и кариера в климатичните промени, прогнозите за времето или предизвикателствата на околната среда? Нашата програма MSc ви позволява да персонализирате об ...

Научете повече

MSc по атмосферни науки и биогеохимични цикли

Lund University
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Програмата на този магистър е мултидисциплинарна и предлага универсално образование в науките за атмосферата, преподавано от водещи учени в областта. Ще получите знания за шир ...

Научете повече