TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Атмосферни науки Швеция - Научете за магистратури Швеция тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Атмосферните науки са дисциплини, които се отнасят до земната атмосфера и нейното взаимодействие с различни други системи. Някои от областите на атмосферните науки включват атмосферна динамика, климатология, атмосферна физика и атмосферна химия.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Магистратури по Атмосферни науки в Швеция. Научете информация за магистратури по Атмосферни науки, контактирайте университетите директно.

1 резултата за Атмосферни науки, Швеция Filter

Магистър по атмосферни науки, океанография и климат

Stockholm University
Кампус Редовно обучение 2 години Август 2020 Швеция Östermalm

Да мислиш за проучвания и кариера в климатичните промени, прогнози за времето или екологични предизвикателства? Нашата MSc програма ви позволява да персонализирате вашите изследвания и да приложите вашите знания по математика, физика и химия, за да разберете атмосферата и океаните. Чрез тази интердисциплинарна програма ще получите широко разбиране за това как физическите и химическите процеси влияят върху климата на Земята и как можем да обясним връзката между човешката дейност и изменението на климата.