MASTERSTUDIES

Магистратури Атмосферни науки Хонг Конг - Научете за магистратури Хонг Конг тук!

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Студент на науките за атмосферата научава за различните процеси, свързани с атмосферата на Земята, системите, които я засягат, и въздействието на атмосферата върху други системи. Областите на обучение включват климатология, аерономия и метеорология.

Hong Kong, намерени на южния бряг на Китай, страната е един от двата специални административни райони в Република Китай. Hong Kong "и висшето образование се поставя в структурата на Англия, както и международни системи. Тя се ръководи от страната "и образование бюро.

Магистратури по Атмосферни науки в Хонг Конг. Научете информация за магистратури по Атмосферни науки, контактирайте университетите директно.

1 резултата за Атмосферни науки, Хонг Конг Filter

MPhil в атмосферните науки за околната среда

The Hong Kong University of Science and Technology
Магистър
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Кампус

Програмата MPhil има за цел да обучи студенти по следдипломна квалификация за провеждане на независими изследвания в областта на атмосферните науки за околната среда. Необходи ...

Научете повече