Filter
Магистърски степени
Франция Нант Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Атмосферни науки Нант тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Атмосферните науки са дисциплини, които се отнасят до земната атмосфера и нейното взаимодействие с различни други системи. Някои от областите на атмосферните науки включват атмосферна динамика, климатология, атмосферна физика и атмосферна химия.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Нант се намира на река Лоара в Западна Франция. С брой на персонала на повече от 550 000 жители, градът е шестият най-големият във Франция. В него има няколко зони за отдих, и е домакин на няколко годишни фестивали. Нант има 2 университета и множество на колегиумите около града.

Магистратури Атмосферни науки Нант. Научете цялата информация за магистратури Атмосферни науки, контактирайте университетите в Нант директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Атмосферни науки, Нант

Степени
Място
Франция
Нант
Тип на обучение
Темпо на обучение
Centrale Nantes

Този магистър предлага образование от световна класа за бъдещи инженери и градски проектанти, като предоставя необходимите умения за решаване на екологични и здравни проб ... [+]

Атмосфера, вода и околна среда (U-ENV AWE)

Този магистър предлага образование от световна класа за бъдещи инженери и градски проектанти, като предоставя необходимите умения за решаване на екологични и здравни проблеми в контекста на устойчивото градско развитие, научните изследвания и градското инженерство.

Програмата има за цел да предостави научните теоретични знания и инструменти, необходими за разбиране и справяне с екологичните физически проблеми, произтичащи от непрекъснато нарастващото градско население. Различни ключови дисциплини като градска хидрология, градска атмосфера, изграждане на топлинен трансфер и замърсяване на въздуха и почвата се преподават чрез усъвършенствани лекции и изследователска работа в лаборатории, известни в тези области.... [-]

Франция Нант
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски