TOPMAGISTRATURI.COM

Намерете най-добрите Астрофизика тук!

За студенти, които желаят да продължат своето формално образование извън бакалавърска степен, магистърска степен е популярен вариант. Този тип програма задълбава по-дълбоко в предпочитан район на проучване и обикновено отнема около 2-4 години, за да завърши.

Какво е магистър по астрофизика? Магистър по астрофизика е структуриран, програма за научни изследвания, ориентирани, която позволява на учениците да развият по-пълно своите знания на Вселената и на физиката в динамична среда. Типични курсове включват теми като високо енергийно астрофизиката и динамика, астрофизични обекти и пространството плазма, космологията, наблюдателно разработка на софтуер и съвременни проблеми и събития в астрофизиката. Студенти в програмата завършат високо специализирани изследователски проекти, които могат да обхващат няколко семестъра. Тази програма е подходяща подготовка за студенти, които се интересуват от получаване на докторска степен и тези, които са заинтересувани да станете колеж преподаватели.

Завършилите ще са развили умения, за да се отличат най-независими изследвания в желаните от тях области. Магистърска степен ще им даде предимство при търсенето на работа в астрофизиката. Студентите с тази степен ще са се научили как да си взаимодействат с професори от всички краища на света и мрежа за бъдеща кариера и изследователски възможности.

Стойността на тази програма ще зависи от институцията и структурата на специално програмата. Офисът на признания е достъпно да отговори на въпроси, които не са отговорили на интернет страницата на училището. Адекватна изследвания ще помогнат на студентите да вземат информирано решение.

Много възпитаници решават да продължат и да преследват по докторски степени в областта на астрономията и тогава сигурни позиции като преподаватели в университети по целия свят. Има силно застъпване за кариери, базирани на астрономията и тези, въз основа на астрофизиката.Допълнителни кариера включват научни сътрудници, прогимназиални учители, както и разработчиците на нови и усъвършенствани инструменти за астрономия.

Магистър по астрофизика изисква едновременно страст и отдаденост. Това е от жизненоважно значение за заинтересованите студенти активно да проучат различни програми, за да се гарантира, че тази, която изберете, ще бъде от най-голям интерес за тях и да ги постави на правилния кариера. За да научите повече, да търсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

5 резултата за Астрофизика Filter

Магистър по природознание и астрофизика

Ehime University
Кампус Редовно обучение Април 2020 Япония Matsuyama

Това разделение има за цел да подхранва изследователите, които имат напреднало познание и изследователска компетентност чрез проучвания върху структурата и динамиката на Земята, планетите и вселената в GRC и RCSCE. Разделението се състои от четири терена на минералогията с високо налягане, теорията за Земята и планетарните материали, еволюцията на галактиките и рентгеновата астрофизика.

магистърска степен по астрофизика

Universidad de La Laguna
Кампус Редовно обучение 3 семестри Септември 2020 Испания Санта Круз де Тенерифе

извънредни метеорологични условия за реализацията на висококачествени астрономически наблюдения са дадени в Канарските острови, с географската близост и добри връзки с Европа, те се обоснове наличието в тях на Европейската обсерватория в северното полукълбо (ENO). Това, заедно с последвалата концентрация на преподаватели и изследователи от цял ​​институт по астрофизика на Канарските острови, на Министерството на астрофизика на ULL и обсерватории, които генерира идеална среда за развитието на магистърска степен по астрофизика в пряк контакт с престижни специалисти представлява изключителна стойност. Учителят е разработен въз основа на изчерпателна и строг курс предложения, възможности и маршрути, които са посочени в три специалности: "Специалност по теория и компютърни методи", "Специалитет наблюдение и апаратура" и "Строеж на веществото".

Master of Astronomy and Astrophysics (Advanced) (MAA)

The Australian National University | Science
Кампус Редовно обучение 2 години Януари 2020 Австралия Канбера

Магистър по физика ФИЗИКА НА АТОМ, НУКЛЕЙС, ЕЛЕМЕНТАР, АСТРОФИЗИКА И ПРИЛОЖЕНИЯ

University of Bucharest
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Румъния Букурещ

Магистър по физика на ATOM, NUCLEUS, ЕЛЕМЕНТАР, АСТРОФИЗИКА И ПРИЛОЖЕНИЯ

Masters Degree in Particle and Astroparticle Physics

Sapienza University of Rome
Кампус Редовно обучение Октомври 2020 Италия Рим