MASTERSTUDIES

Намерете най-добрите Астрофизика Санта Круз де Тенерифе тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Астрофизика Санта Круз де Тенерифе. Съберете цялата информация за Астрофизика и се свържете с училището за Санта Круз де Тенерифе Астрофизика директно тук!

1 резултата за Астрофизика, Санта Круз де Тенерифе Filter

магистърска степен по астрофизика

Universidad de La Laguna
Магистър
Септ. 2020
<
Редовно
<
3 семестри
испански
Кампус

извънредни метеорологични условия за реализацията на висококачествени астрономически наблюдения са дадени в Канарските острови, с географската близост и добри връзки с Европа, ...

Научете повече