TOPMAGISTRATURI.COM

Научете повече за магистратури по Архитектурни проучвания тук!

Ако ви ценят красивите сгради и има око за дизайн, винаги са имали и артистична страна и искате да приложите на практика, че талантът, а след това магистратура по архитектура може да бъде степента за вас.

С магистър по планиране Архитектура и градоустройство, ще се научите как да бъде част от процеса на подобряване на икономическата и социална среда на градове чрез проектиране, изграждане и планиране. С Магистър по Планиране Архитектура и градоустройство, можете да помогнете да вдигне общности и допринасят за обществото чрез внимателно планиране и методи за проектиране. Това означава също, пътуващи към сайтове и присъствието им на заседания и изслушвания с общността, за да се изгради точно на техните нужди. Тя "е един вълнуващ и силно социалната сфера, която ви позволява да се работи с хора, както и в областта на проектирането и планирането.

Тук ще намерите множество програми, които ще ви позволи да получите на кариерата искате.Така че, ако търсите за Магистър по Планиране Архитектура и градоустройство, това е правилното място да бъде!

180 резултата за Архитектурни проучвания Filter

Магистър по архитектура

Thomas Jefferson University
Кампус Редовно обучение 2 - 3 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Филаделфия

Джеферсън магистърска програма по архитектура е първа професионална дипломирана програма, предназначена да подготви студентите за професионална архитектурна практика чрез разработването на устойчив дизайн и технологични умения, познания за управление на проекти и съвместни преживявания в интердисциплинарна среда.

Програма за втория цикъл в ландшафтната архитектура

Cracow University of Technology
Кампус Октомври 2019 Полша Краков

Учебната програма „Магистър по ландшафтна архитектура” се фокусира върху съвременните проблеми на устойчивото използване на съществуващите ландшафтни ресурси. Той следва насоките на Хартата на ИФЛА / ЮНЕСКО за образование за ландшафтна архитектура, Ръководен документ на ИФЛА за признаване или акредитация - Програми за професионално образование по ландшафтна архитектура и Ръководство на ECLAS за образование на ландшафтна архитектура.

Магистър по планиране

University of Puerto Rico - Río Piedras
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Пуерто Рико Сан Хуан

Висшето училище по планиране предоставя професионална степен "магистърска степен по планиране" с акцент в областта на градското и териториалното планиране, планирането на природните ресурси и околната среда, планирането на икономическите системи, политиките и социалното планиране.

майстор на изобразителното изкуство в интериорната архитектура

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Вашингтон

Единствената програма в националната столица, която е акредитирана от Съвета по вътрешна архитектура, МВнР в областта на вътрешната архитектура дава на студентите достъп до градските ресурси, водещите архитектурни и интериорни дизайнерски фирми в DC и ориентирана към студио учебна програма, мислители.

Магистър по архитектура

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Китай Суджоу

Този магистър дава възможност на студентите да имат таланта на международната заетост и да изградят мостове за културен обмен между Китай и Запада. Мобилността е важна характеристика на глобалната модернизация. Тази програма включва международни студенти на нивото на заетост в Китай. По същия начин местните студенти също са обучени да станат международни таланти. Тази програма се фокусира върху изграждането на архитектурни студиа, хуманитарни и технологични курсове, които да осигурят солидна основа за професионалната практика на студентите и докторантите.

Магистър по дизайн за градска среда

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Кампус Редовно обучение 6 месеца Януари 2020 Испания Барселона

Градът е едно от най-важните изобретения на човечеството и е изправено пред основни предизвикателства за бъдещето през 21-ви век. Основните области или курса за градоустройствен дизайн са проекти за устойчиво развитие, давайки възможност на гражданите да се изправят срещу социалните предизвикателства, управлението, сътрудничеството, електронната демокрация, откритите данни, прозрачността, дизайна за решаване на предизвикателствата на градската мобилност и да допринесат за безопасността на хората ,

Магистър по архитектура (M.Arch.)

The University of Texas at San Antonio
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Сан Антонио

Магистър по архитектура (M.Arch.) Е първа професионална степен за тези, които възнамеряват да влязат в професионалната практика на архитектурата. Нашата степен програма е акредитирана от NAAB, или Националния архитектурен акредитиращ съвет, който е единствената агенция, упълномощена да акредитира американски професионални образователни програми в областта на архитектурата.

Магистър по архитектура (M.Arch)

New Jersey Institute of Technology
Кампус Септември 2020 Съединени Американски Щати Нюарк

М. Арх. е NAAB-акредитирана програма за студенти с бакалавърска степен по архитектура или други области, които желаят да станат лицензирани архитекти. Възможности за завършване на студентски проучвания изследват много от нововъзникващите аспекти на архитектурата.

Магистър по управление на интелигентни градове

DOBA Business School
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 2 години Октомври 2019 Словения Марибор + още 1

Градовете и общностите са основните места за ключови предизвикателства на съвременното време, които трябва да разберем и да можем да решим, като включим гражданите, за да подобрим устойчивото развитие и качеството на живот. Умният град е град, който се основава на нуждите на своите граждани и използва усъвършенствани технологии за насърчаване на конкурентоспособността, устойчивото развитие и по-доброто качество на живот.

Магистър по устойчиво развитие на недвижими имоти

Tulane University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Юни 2020 Съединени Американски Щати Ню Орлиънс + още 1

Магистърската степен по устойчиво развитие на недвижими имоти (MSRED) е интердисциплинарна едногодишна дипломирана програма, която подготвя студентите от различни среди да станат ефективни и влиятелни участници в областта на финансирането, дизайна и развитието на недвижими имоти. Ние оборудваме нашите завършители с комбинирано образование по въпроси на бизнеса, икономиката, устойчивия дизайн, урбанизма и правните въпроси. Степента на MSRED е ориентирана към практиката и подчертава възможностите на студентите да натрупат опит и да изградят професионална мрежа в иновативни с нестопанска цел и обществени настройки.

Майстор вътрешна архитектура

Zuyd University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Холандия Маастрихт

В Главната вътрешна архитектура ще се научите да разработвате концепция за пространство въз основа на вашите собствени идеи и художествена визия и да реализирате тази концепция.

Магистър по транспорт и градски системи (MTUS)

North Dakota State University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Fargo + още 1

Министерството на транспорта, логистиката и финансите предлага магистърска степен и сертификат за завършено висше образование в областта на транспорта и градските системи. Степента се присъжда чрез Колежа по бизнес в сътрудничество с Института за транспортиране на Големите равнини. Интердисциплинарният подход на програмата привлича студенти с опит в областта на транспорта и логистиката, агробизнес, приложна икономика, инженеринг, управление на строителството, финанси, управление на извънредни ситуации, геоложки науки и управление на веригата за доставки.

Магистър по архитектура

University of Lincoln
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 5 години Август 2020 Великобритания Линкълн + още 1

Тази професионална програма предлага гъвкавост за приспособяване на обучението ви в рамките, които отговарят на изискванията на Кралския институт на британските архитекти (RIBA) и Съвета за регистрация на архитекти (ARB).

Магистър по Smart City Design

Macromedia University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 4 семестри Запитване на информация Германия Берлин + още 1

Магистърската програма в Smart City Design е разработена така, че да помогне на студентите да развият силно разбиране както на стратегическите, така и на оперативните аспекти на проектирането на интелигентни и устойчиви градове. Учебната програма съчетава широк преглед на дизайнерските теми със специализирани курсове и практически модули, предназначени да им дадат задълбочени познания за градските предизвикателства, подходящи инструменти и гъвкави методи на проектиране, като същевременно подхранват новаторско мислене и бизнес умения.

Магистър по специалност "Архитектура"

School of Architecture - Syracuse University
Кампус Редовно обучение 2 - 3 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Сиракуза

Сиракуза Архитектура постоянно се нарежда сред най-добрите професионални училища по архитектура в страната с Master of Architecture последователно класирани от DesignIntelligence. Магистър по архитектура е акредитиран от Националната архитектурна акредитация съвет като първа професионална степен, изискване на licensure за да стане практикуващ архитект в Съединените щати, както и терминална степен за много педагози дизайн по целия свят.