TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Washington тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Създаването на една сграда или пространство, което има не само естетически привлекателен вид, но и обладава структурна стабилност и отговаря на нормативи и законни параметри, включва планиране и дизайн, които трябва да се извършват от професионалист, запознат с принципите на архитектурата.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Магистратури Архитектурни проучвания Washington. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Washington директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Washington Filter

майстори в градското и регионалното планиране

Eastern Washington University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Spokane

Urban и регионално планиране е един от помощта на обществото за справяне с тези проблеми по креативен, позитивен начин. Планирането е проблем за решаване на професия, която се занимава със силите, които влияят на качеството на живот в квартала, града, региона, държавата, нацията и света. По този начин, планиране предоставя уникална професионална път за тези, които желаят роля в оформянето на по-добро бъдеще ...