MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Нюпорт Бийч тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Създаването на една сграда или пространство, което има не само естетически привлекателен вид, но и обладава структурна стабилност и отговаря на нормативи и законни параметри, включва планиране и дизайн, които трябва да се извършват от професионалист, запознат с принципите на архитектурата.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Магистратури Архитектурни проучвания Нюпорт Бийч. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Нюпорт Бийч директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Нюпорт Бийч Filter

Магистър по вътрешна архитектура

Interior Designers Institute
Магистър
Септ. 2021
Английски
Кампус

Магистърът по вътрешна архитектура е най-високата степен, предлагана от Института. Учебната програма е усъвършенствано ниво на обучение, насърчаващо по-висок стандарт на акаде ...

Научете повече