MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Манхатън тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Трябва да се привличат истински професионалисти за проектиране и строителство на сгради, ако искате тя да отговаря на технически нормативни правила и естетически изисквания. Тук се подразбират и правене на чертежи, скици, планове, и точни измервания и вземане на разумни компромиси.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Манхатън е един от петте части на Ню Йорк. Манхатън е описан като икономически и културен център на Съединените щати и е дом на Организацията на обединените нации Headquarters.Anchored от Wall Street в Долен Манхатън, Ню Йорк функции като една от финансовите столици на света.

Магистратури Архитектурни проучвания Манхатън. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Манхатън директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Манхатън Filter

Магистър по архитектурно инженерство (MS)

Kansas State University Manhattan Campus
Магистър
Английски

a Добави в любими (отваря нов прозорец) Печат (отваря нов прозорец) Помощ (отваря нов прозорец) [АРХИВИРАН КАТАЛОГ] Архитектурно инженерство (MS) Магистърът по архитектурно ин ...

Научете повече