Търси тук за Online магистърска степен по бизнес администрация Съединени Американски Щати

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Съединени Американски Щати

Архитектурни проучвания

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Masters в архитектурата може да се определи по няколко начина, но идеално определение за него като за кариера професия идва от образователен контекст. То е било описано като наука и изкуство за проектиране и създаване физически структури.

Въпреки че ми присъстват дистанционни класове онлайн, няколко университета задръжте започване на няколко места. Можете дори да спрете приема на класове в продължение на много седмици през годината без отнемане и без да се хвърлят си студентски заеми в погасяване. Това е силен аргумент много хора гледат на при записване в дистанционно обучение класове.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Съединени Американски Щати. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Съединени Американски Щати!

Научете повече

магистър по архитектура

Academy of Art University
Online Редовна форма 2 - 3  September 2018 Съединени Американски Щати San Francisco

The NAAB акредитирана Учителя по архитектура е една цялостна професионална програма предлага в две писти. Посвещава се на връзката на теория, до дата техническото развитие, Съвременен архитектурен дизайн и практиката на вземане на решения и сграда, в програмата има изключителен профил. [+]

The NAAB акредитирани Магистър по Архитектура е холистична професионална програма предлага в две писти. Посвещава се на връзката на теория, до дата техническото развитие, Съвременен архитектурен дизайн и практиката на вземане на решения и сграда, в програмата има изключителен профил. Чрез познания и практикуващи преподаватели, ние даваме възможност на нашите студенти да станат отговорни лидери в своята област, които имат уменията да си представим, проектиране и изграждане на желаното и жизнеспособно бъдеще, и следователно активно да допринасят за развитието на обществото.... [-]