MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Бърбанк тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Създаването на една сграда или пространство, което има не само естетически привлекателен вид, но и обладава структурна стабилност и отговаря на нормативи и законни параметри, включва планиране и дизайн, които трябва да се извършват от професионалист, запознат с принципите на архитектурата.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Магистратури Архитектурни проучвания Бърбанк. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Бърбанк директно тук!

2 резултата за Архитектурни проучвания, Бърбанк Filter

Магистър по архитектура

Woodbury University
Магистър
Септ. 2021
Английски
Кампус

Програмата M. Arch локализира работата на архитектурата в пресечната точка на дисциплинарните принципи и професионалната компетентност. Идеите стават въздействащи, когато се п ...

Научете повече

Магистър по архитектура в развитието на недвижими имоти

Woodbury University
MSc
Септ. 2021
Английски
Кампус

Програмата магистър по архитектура в развитието на недвижими имоти (MSArch RED) се стреми да надгради уникалната перспектива и етоса на архитекта. Чрез малки размери на класов ...

Научете повече