MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Gwangjin-gu тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Трябва да се привличат истински професионалисти за проектиране и строителство на сгради, ако искате тя да отговаря на технически нормативни правила и естетически изисквания. Тук се подразбират и правене на чертежи, скици, планове, и точни измервания и вземане на разумни компромиси.

Институциите на висшето образование включва редовни четири години колежи и университети. Образованието се вземат много на сериозно в Южна Корея, а страната е дом на няколко престижни университети, много от които имат споразумения за обмен с различни чуждестранни университети, и са добър начин за чужденците да изпитат живот в страната.

Магистратури Архитектурни проучвания Gwangjin-gu. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Gwangjin-gu директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Gwangjin-gu Filter

архитектура

建国大学
Магистър
Март 2021
Английски
корейски
Китайски

Катедрата по архитектура на Konkuk University (KU) е призната за водеща катедра в Корея заради своята образователна система и условия, идеални за развитието на архитектурни пр ...

Научете повече