MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Екскурзии тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Архитектурата е процес на проектиране и планиране на пространството или сграда съгласно на естетически, социални и екологични ръководни принципи. Поради това архитектурните явления често е делят на категории в зависимост от надделяващия стил на обекта.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

Магистратури Архитектурни проучвания Екскурзии. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Екскурзии директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Екскурзии Filter

Магистър по планиране и устойчиво развитие: градско и регионално планиране (PS / URP)

University of TOURS
Магистър
<
Редовно
<
2 семестри
Английски
Кампус

Този майстор има за цел да помогне на учениците да развиват критическо разбиране на съвременните предизвикателства за планиране на градовете и градските райони, в контекста на ...

Научете повече