MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Субанг Джая тук!

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Архитектурата е процес на проектиране и планиране на пространството или сграда съгласно на естетически, социални и екологични ръководни принципи. Поради това архитектурните явления често е делят на категории в зависимост от надделяващия стил на обекта.

Ако имате нужда от най-добрата среда проучване в Азия, за да запишат на висшето образование в Малайзия.Това е страна с богата култура и огромни дейности да напусне ви забавлява и спокойна, докато учат в страната

Subang Jaya е символ на достатъчно добри университети, колежи и други образователни институции, като например Тейлър "и университета. Този университет е известен с качеството на системата за висше образование.

Магистратури Архитектурни проучвания Субанг Джая. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Субанг Джая директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Субанг Джая Filter

Магистър по архитектура

Taylor’s University
Магистър
<
Редовно
<
2 години
Кампус

Магистърската програма по архитектура е еквивалентна на част 2 от Lembaga Arkitek Malaysia (LAM) Професионален преглед и е редовна професионална магистърска програма, която се ...

Научете повече