MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Суджоу тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Трябва да се привличат истински професионалисти за проектиране и строителство на сгради, ако искате тя да отговаря на технически нормативни правила и естетически изисквания. Тук се подразбират и правене на чертежи, скици, планове, и точни измервания и вземане на разумни компромиси.

В Китай висшето образование в продължение на няколко години е било гласувано като един от най-добрите сред азиатските страни. Тази страна има над 150 частни и държавни университети собственост разпределението на всички провинции на Китай. Колкото по-високо образование се основава изследвания.

Този град е исторически и културен център в Китай. Голяма част от културата, е повлияна от броя на образователните институции, разположени тук. Различните хора, които идват да учат в училища като университет за наука и технологии на Suzhou са направили града по-жизнена и красива.

Магистратури Архитектурни проучвания Суджоу. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Суджоу директно тук!

3 резултата за Архитектурни проучвания, Суджоу Filter

Магистър по градско планиране (специализация по градски дизайн)

西交利物浦大学
MSc
<
Редовно
<
Задочно
<
18 месеца
Английски
Кампус

Програмата MSc Urban Planning (специализация в градския дизайн) ви позволява да се включите в сложните проблеми на производството на градско пространство в динамичния китайски ...

Научете повече

MSc Urban Planning

西交利物浦大学
MSc
<
Редовно
<
18 месеца
Английски
Кампус

Програмата MSc Urban Planning ви предоставя международно основание за градско планиране, съсредоточено върху темата за градско обновяване. Програмата е подходяща за студенти о ...

Научете повече

Магистър по архитектурен дизайн

西交利物浦大学
Магистър
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Магистърът по архитектурен дизайн обучава следващото поколение перспективни глобални архитекти, които имат необходимата междукултурна осведоменост, социална и екологична отгов ...

Научете повече