TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Ravenna тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Архитектурата е комплексна област както за проектиране, така и за изграждане на сгради. Тя включва работа с технологии, материали и специфичните черти на околната среда, чрез което се спазват стандартите и нормативните изисквания при извършване на строителни работи.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Магистратури Архитектурни проучвания Ravenna. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Ravenna директно тук!

2 резултата за Архитектурни проучвания, Ravenna Filter

Магистър по наука за опазване - Възстановяване на културно наследство

University of Bologna
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2019 Италия Ravenna

Курсът е насочен към образованието и обучението на научен специалист по природозащита, учен с познания по химия, физика, биология, геология и информатика, приложен към културното наследство и по-нататъшни знания в областта на опазването (етика, история, културни ценности, исторически технологии, минало и настояще консервационни технологии и практика, специфични научни аспекти и т.н.).

Магистър по инженерство на строителни процеси и системи: рехабилитация на исторически сгради

University of Bologna
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Италия Ravenna

Международният учебен план на HBR е създаден, за да отговори на нуждите на новите професионалисти, като се съсредоточи върху диагностиката на консервационните условия и определянето на процедури за консолидация и рехабилитация на историческите артефакти.