Filter
Магистърски степени
Италия Milan Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Milan тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Създаването на една сграда или пространство, което има не само естетически привлекателен вид, но и обладава структурна стабилност и отговаря на нормативи и законни параметри, включва планиране и дизайн, които трябва да се извършват от професионалист, запознат с принципите на архитектурата.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

За всички онези, които се интересуват от изучаване на мода и най-новите тенденции в Милано е най-доброто място да отида. Той притежава всички добри обучителни институции, които осигуряват качествено образование на разумна цена. Милански университет и Политехническия университет на Милано са едни от най-известните университети.

Магистратури Архитектурни проучвания Milan. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Milan директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Milan

ISAD - Istituto Superiore di Architettura e Design

Европейският майстор на първо ниво, утвърден от EABHES, с продължителност една година, има за цел да осигури солидно образование за реализиране на зелена зона, разумно да ... [+]

Европейският майстор на първо ниво, утвърден от EABHES, с продължителност една година, има за цел да осигури солидно образование за реализиране на зелена зона, разумно да изхвърля елементите си и да организира всяка фаза. В края на годишния път се освобождават 60 кредита (европейски кредити).

Тя е формулирана в основни учения и допълващи учения. Той е завършен със стаж и придружен от допълнителни събития, отворени за всички. Основните уроци обхващат историята на градината и културата, климата, ботаниката, номенклатурата и признаването на растенията, структурните елементи (отводняване, използване на материали, мебели), проектиране, рисуване (свободна ръка, технически и CAD) и комуникация.... [-]

Италия Milan
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски