TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Florence тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Архитектурата е комплексна област както за проектиране, така и за изграждане на сгради. Тя включва работа с технологии, материали и специфичните черти на околната среда, чрез което се спазват стандартите и нормативните изисквания при извършване на строителни работи.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Флоренция е един от най-гъсто населен град на Италия. Това място е известно със своите художествени институции. Освен това, институции като Florence университет по изкуствата са посветени на предоставяне на качествени изкуство базирано обучение. Тези учебни заведения се съсредоточи върху над всички оформяне на студентите.

Магистратури Архитектурни проучвания Florence. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Florence директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Florence Filter

Магистър по международна архитектура

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School
Кампус Редовно обучение 1 година Октомври 2019 Италия Florence

Висококачествената архитектура винаги съдържа препратка към историческата и съвременна глобална архитектура. Италия е най-доброто място за изследване на произхода на архитектурата и в същото време наблюдение на авангардния дизайн в новите творби на удивителни архитекти от световна класа.