TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Aversa тук!

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Създаването на една сграда или пространство, което има не само естетически привлекателен вид, но и обладава структурна стабилност и отговаря на нормативи и законни параметри, включва планиране и дизайн, които трябва да се извършват от професионалист, запознат с принципите на архитектурата.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Магистратури Архитектурни проучвания Aversa. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Aversa директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Aversa Filter

магистърска степен по архитектура - интериорен дизайн и за автономия

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2019 Италия Aversa Santa Maria Capua Vetere + още 1

Курсът представлява съответния курс по английски език на курса на обучение второ ниво в Architettura - Progettazione дели lnterni д за I'Autonomia, и се предлага като част от инициативите за международна промоция в съответствие с министерско постановление 50/2010, който дава възможност да се създадат съответните курсове по английски език