Filter
Магистърски степени
Испания Pamplona Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Pamplona тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Архитектурата е процес на проектиране и планиране на пространството или сграда съгласно на естетически, социални и екологични ръководни принципи. Поради това архитектурните явления често е делят на категории в зависимост от надделяващия стил на обекта.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Pamplona Градът е разположен в провинция Навара, Испания. Тя е домакин на Сан Femin фестивала. Той има близки до 200 000 жители. Памплона има два университета именно частен университет на Навара и Public Университета на Навара.

Магистратури Архитектурни проучвания Pamplona. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Pamplona директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Pamplona

Степени
Място
Испания
Pamplona
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Navarra

MUA обучава архитектите, от които се нуждае настоящият пазар. Магистърска степен по архитектура, която включва обучение в бизнеса, знания по управление на проекти и завър ... [+]

MUA обучава архитектите, от които се нуждае настоящият пазар. Магистърска степен по архитектура, която включва обучение в бизнеса, знания по управление на проекти и завършване на задължителни професионални практики.

Магистърската степен по архитектура от Universidad de Navarra е магистърска степен, която позволява практикуването на професията архитект в Испания в професионална среда, в която, заедно с баланса между техническото и творческото обучение, високо ниво на интеграция на знания и капацитет за иновации и управление.... [-]

Испания Pamplona Madrid
Септември 2019
испански
Редовно обучение
12 месеца
Кампус
Научете повече на английски