TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Madrid тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Трябва да се привличат истински професионалисти за проектиране и строителство на сгради, ако искате тя да отговаря на технически нормативни правила и естетически изисквания. Тук се подразбират и правене на чертежи, скици, планове, и точни измервания и вземане на разумни компромиси.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Madrid City е столицата на Испания. Това е столицата с над 3 милиона жители. Той разполага с арена наречена Las Ventas, който е домакин на ежегодно събитие бикоборството. В града има много държавни и частни университети.

Магистратури Архитектурни проучвания Madrid. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Madrid директно тук!

6 резултата за Архитектурни проучвания, Madrid Filter

Магистър по глобален дизайн - интериорен дизайн и архитектура

DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura
Кампус Редовно обучение 700 часове Запитване на информация Испания Madrid

Магистър по архитектура и интериорен дизайн на Dmad в Мадрид е оптималното обучение за тези, които искат да бъдат професионалисти в интериорния дизайн. Увереността в тази пълна програма за обучение е такава, че студентът има гарантирана практика или предварителна работа в дизайнерското студио Dmad, което му позволява да прилага в реални проекти знанията, придобити в Master.

Магистър по градско планиране и развитие

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Кампус Редовно обучение 640 часове Октомври 2019 Испания Madrid

Степента на магистърска степен по градско планиране и развитие в училището е еталон в Испания с двадесетгодишен опит, натрупан в пълната му версия и дванадесет години в изпълнителната му версия.

Майстор на модните фючърси: интелигентни скинове и технология за носене

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 9 месеца Октомври 2019 Испания Madrid

Цифрови инструменти и интерактивно поведение за работа и създаване на меки повърхности и текстил.

Магистър по архитектура, дизайн и иновации - Март

Universidad Europea
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Испания Valencia Madrid Китай Shanghai Съединени Американски Щати San Diego Irvine Alcobendas Santa Cruz de Tenerife Villaviciosa de Odón Spain Online Las Palmas de Gran Canaria + още 10

Ще научите в място за взаимодействие и взаимоотношения на различни културни точки чрез изложби, събития, учебни програми и професионални произведения. Различните пространства в рамките на Espai Alfaro (Валенсия) позволяват да се създават различни атмосфери и ситуации, които да създават, обменят и разпространяват дизайн.

Masters в банковото дело, финансовите пазари и управление на активи

OBS Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Запитване на информация Испания Barcelona Madrid + още 2

Учителят по Банково, финансови пазари и Asset Management OBS ви дава възможност да се получат различни сертификати за професионална финансови съвети EFPA (Европейска асоциация за Financial Planning) сертифициране и обучение ви предоставя международна визия, да напредват успешно в кариерата си във финансовия сектор, като ви дава възможност ...

Магистърска степен по архитектура

University of Navarra
Кампус Редовно обучение 12 месеца Септември 2019 Испания Pamplona Madrid + още 1

MUA обучава архитектите, от които се нуждае настоящият пазар. Магистърска степен по архитектура, която включва обучение в бизнеса, знания по управление на проекти и завършване на задължителни професионални практики. Магистърската степен по архитектура от Universidad de Navarra е магистърска степен, която позволява практикуването на професията архитект в Испания в професионална среда, в която, заедно с баланса между техническото и творческото обучение, високо ниво на интеграция на знания и капацитет за иновации и управление.