TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Barcelona тук!

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Създаването на една сграда или пространство, което има не само естетически привлекателен вид, но и обладава структурна стабилност и отговаря на нормативи и законни параметри, включва планиране и дизайн, които трябва да се извършват от професионалист, запознат с принципите на архитектурата.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Като втори по големина град в Испания, Барселона е столица на Каталуния област. Той има над 4 милиона жители. Това е оживен град, който е домакин на хиляди туристи годишно. Той е дом на университета на Барселона и др.

Магистратури Архитектурни проучвания Barcelona. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Barcelona директно тук!

11 резултата за Архитектурни проучвания, Barcelona Filter

Международен управител на Smart City

Zigurat Global Institute of Technology
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Октомври 2019 Испания Barcelona

Магистърът е проектиран в рамките на концепцията за интелигентния град, за да осигури на участника мултидисциплинарен подход, като се вземат предвид възникващите технологични инструменти в различните градски контексти.

Онлайн магистър по уеб дизайн

LaBasad - Barcelona School of Arts & Design
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona Spain Online + още 1

С магистърска степен по Уеб дизайн, в уеб средата се придобива специфично обучение по графичен дизайн. По време на магистърската програма студентът ще може да разбере архитектурата на сайта, използваемостта и стратегията на мултимедийния проект чрез дизайна на своя графичен интерфейс.

майстор в интелигентни градове

Bau Design College of Barcelona
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Испания Barcelona

Когато концепцията за интелигентна град появява за първи път през последните десет години, то представлява приносът на информационните и комуникационните технологии (ИКТ) за развитието на града за обучение, адаптиране и новаторство.

Магистърска степен по архитектура и градски дизайн проекти

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Онлайн обучение Задочно обучение 21 - 2 месеца Септември 2019 Испания Barcelona

Поради това, Учителят в разработването на проекти по архитектура и планиране, е структурирана новаторска схема за обучение за района, защото не само ходи по ...

Masters в банковото дело, финансовите пазари и управление на активи

OBS Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Запитване на информация Испания Barcelona Madrid + още 2

Учителят по Банково, финансови пазари и Asset Management OBS ви дава възможност да се получат различни сертификати за професионална финансови съвети EFPA (Европейска асоциация за Financial Planning) сертифициране и обучение ви предоставя международна визия, да напредват успешно в кариерата си във финансовия сектор, като ви дава възможност ...

магистърска степен по градски дизайн, архитектурни и мобилност пространства

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Ноември 2019 Испания Barcelona

Тази програма е предназначена да се развиват лидерски умения и дизайн на градските пространства. Програмата поставя специален акцент върху устойчивостта и изграждане интердициплинарен визия за постигане на всеобхватно и ecologizante познаване на архитектурната среда.

Магистър по дизайн за градска среда

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Кампус Редовно обучение 6 месеца Януари 2020 Испания Barcelona

Градът е едно от най-важните изобретения на човечеството и е изправено пред основни предизвикателства за бъдещето през 21-ви век. Основните области или курса за градоустройствен дизайн са проекти за устойчиво развитие, давайки възможност на гражданите да се изправят срещу социалните предизвикателства, управлението, сътрудничеството, електронната демокрация, откритите данни, прозрачността, дизайна за решаване на предизвикателствата на градската мобилност и да допринесат за безопасността на хората ,

Магистър по напреднала архитектура

Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC
Кампус Редовно обучение 9 - 18 месеца Септември 2019 Испания Barcelona

В Барселона IAAC предлага международна магистърска програма по напреднала архитектура (MAA). MAA е ориентирана към архитекти, инженери и дизайнери от всички краища на света, желаещи да си представят бъдещето на нашите градове и общества и се ангажират да я изграждат в настоящето.

Магистърска степен по дизайн и управление на устойчивостта на града

International University of Catalonia
Кампус Редовно обучение 1 година Октомври 2019 Испания Barcelona

Тази магистърска степен е иновативна, международна и мултидисциплинарна образователна програма, която обучава студентите как да приложат най-неотложните призиви за изграждане на по-устойчиви и устойчиви градове чрез градско планиране и проектиране и как да се създадат адекватни политики и модели на управление. Тази едногодишна програма предоставя най-актуалните перспективи, методи и инструменти за справяне със заплахата от изменението на климата, природните бедствия и социалните и технически трансформации, необходими за свеждане до минимум на въздействието върху околната среда на настоящите тенденции на глобализация на урбанизацията, като се обърне внимание на социална справедливост.

Магистърска степен по управление на архитектура и дизайн

International University of Catalonia
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 година Септември 2019 Испания Barcelona + още 1

Магистърската степен по управление на архитектурата и дизайна се стреми да гарантира, че ще можете да придадете отличителна стойност на професията си чрез бизнес ноу-хау. Това знание ще укрепи възможностите ви да разширите бизнеса си и да увеличите шансовете си да се присъедините към водещите компании във вашия сектор, които се нуждаят от професионалисти с технически познания и многостранен, иновативен и стратегически бизнес ум.

Магистър на суперсилите

Harbour Space
Кампус Редовно обучение 1 година Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Живеем в един свят на градовете и нашата планета е все по-градска. Градовете са новите двигатели на световната икономика и в същото време те могат да бъдат основните участници, за да се справят с предизвикателствата на изменението на климата и борбата срещу неравенството и бедността. Ако в миналото сме преживели сцени, в които светът е бил организиран от империи, а оттам от нации-държави, в бъдеще ще живеем все повече в един град на градове, в един свят на Супер Сити.