TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания A Coruña тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Трябва да се привличат истински професионалисти за проектиране и строителство на сгради, ако искате тя да отговаря на технически нормативни правила и естетически изисквания. Тук се подразбират и правене на чертежи, скици, планове, и точни измервания и вземане на разумни компромиси.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Магистратури Архитектурни проучвания A Coruña. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в A Coruña директно тук!

3 резултата за Архитектурни проучвания, A Coruña Filter

магистърска степен по ландшафтна архитектура Хуана де Вега

Universidade da Coruña
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Испания A Coruña

Уча модул структура теория и методология по ландшафтно планиране Ландшафтен дизайн I

Магистър по архитектурен възстановяване

Universidade da Coruña
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Испания A Coruña

Степен на Учителя в Архитектурно рехабилитация е официално годишни проучвания с продължителност на цикъла с цел да се осигури обучение на високо ниво в областта на контрол и намеса във вградената наследство.

Магистър по архитектура

Universidade da Coruña
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Испания A Coruña

квалификационен титла за упражняване на регулираната професия архитект, които трябва да присъстват в степен по архитектурознание.