MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Архитектурни проучвания А Коруня тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Трябва да се привличат истински професионалисти за проектиране и строителство на сгради, ако искате тя да отговаря на технически нормативни правила и естетически изисквания. Тук се подразбират и правене на чертежи, скици, планове, и точни измервания и вземане на разумни компромиси.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Магистратури Архитектурни проучвания А Коруня. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в А Коруня директно тук!

3 резултата за Архитектурни проучвания, А Коруня Filter

Магистър по архитектурен възстановяване

Universidade da Coruña
Магистър
<
Редовно
испански
Кампус

Степен на Учителя в Архитектурно рехабилитация е официално годишни проучвания с продължителност на цикъла с цел да се осигури обучение на високо ниво в областта на контрол и н ...

Научете повече

Магистър по архитектура

Universidade da Coruña
Магистър
<
Редовно
испански
Кампус

квалификационен титла за упражняване на регулираната професия архитект, които трябва да присъстват в степен по архитектурознание. ...

Научете повече

магистърска степен по ландшафтна архитектура Хуана де Вега

Universidade da Coruña
Магистър
<
Редовно
испански
Кампус

Уча модул структура теория и методология по ландшафтно планиране Ландшафтен дизайн I

Научете повече