TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Ísafjörður тук!

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Създаването на една сграда или пространство, което има не само естетически привлекателен вид, но и обладава структурна стабилност и отговаря на нормативи и законни параметри, включва планиране и дизайн, които трябва да се извършват от професионалист, запознат с принципите на архитектурата.

Разположен при сливането на Арктика и Северния Атлантически океан океани, Република Исландия е известно, че някоя от скандинавските страни Island. Образователният сектор се осъществява от Министерството на образованието, науката и културата. Учебната програма "е и политики по този начин са очертани от министерството.

Westfjords е полуостров, разположен в северозападната Исландия лежи на Дания пролив. Той е известен с тежката си вали сняг, което е известно за покриване на пътища в продължение на няколко месеца в годината.

Магистратури Архитектурни проучвания Ísafjörður. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Ísafjörður директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Ísafjörður Filter

майстор в крайбрежните общности и регионалното развитие

University Centre of the Westfjords
Кампус Редовно обучение 18 - 24 месеца Запитване на информация Исландия Ísafjörður

Крайбрежните общности и регионалното развитие е международна, мултидисциплинарна магистърска програма за развитието на селски и отдалечени райони в миналото и в бъдеще.