Filter
Магистърски степени
Исландия Ísafjörður Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Ísafjörður тук!

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Създаването на една сграда или пространство, което има не само естетически привлекателен вид, но и обладава структурна стабилност и отговаря на нормативи и законни параметри, включва планиране и дизайн, които трябва да се извършват от професионалист, запознат с принципите на архитектурата.

Разположен при сливането на Арктика и Северния Атлантически океан океани, Република Исландия е известно, че някоя от скандинавските страни Island. Образователният сектор се осъществява от Министерството на образованието, науката и културата. Учебната програма "е и политики по този начин са очертани от министерството.

Westfjords е полуостров, разположен в северозападната Исландия лежи на Дания пролив. Той е известен с тежката си вали сняг, което е известно за покриване на пътища в продължение на няколко месеца в годината.

Магистратури Архитектурни проучвания Ísafjörður. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Ísafjörður директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Ísafjörður

Степени
Място
Исландия
Ísafjörður
Тип на обучение
Темпо на обучение
University Centre of the Westfjords

Крайбрежните общности и регионалното развитие е международна, мултидисциплинарна магистърска програма за развитието на селски и отдалечени райони в миналото и в бъдеще. ... [+]

Програмата е специално изградена на принципа и практиката на социологията, макроикономиката и географията / планирането. До края на програмата студентите разбират промените и предизвикателствата на развитието на крайбрежните общности и се опират на методи и умения, за да прогнозират тяхното развитие и да го управляват. Езикът на преподаване и обща комуникация е английски. Технология протича в Ísafjörður.... [-]

Исландия Ísafjörður
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
18 - 24 месеца
Кампус
Научете повече на английски