Filter
Магистърски степени
Исландия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Магистратури Архитектурни проучвания Исландия - Научете за магистратури Исландия тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Архитектурата е процес на проектиране и планиране на пространството или сграда съгласно на естетически, социални и екологични ръководни принципи. Поради това архитектурните явления често е делят на категории в зависимост от надделяващия стил на обекта.

Исландия официално Република Исландия, е скандинавска страна, остров, разположен при сливането на Северния Атлантик и ледовит океан, от средата на Атлантическия океан Ridge.

Магистратури по Архитектурни проучвания в Исландия. Научете информация за магистратури по Архитектурни проучвания, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Исландия

University Centre of the Westfjords

Крайбрежните общности и регионалното развитие е международна, мултидисциплинарна магистърска програма за развитието на селски и отдалечени райони в миналото и в бъдеще. ... [+]

Програмата е специално изградена на принципа и практиката на социологията, макроикономиката и географията / планирането. До края на програмата студентите разбират промените и предизвикателствата на развитието на крайбрежните общности и се опират на методи и умения, за да прогнозират тяхното развитие и да го управляват. Езикът на преподаване и обща комуникация е английски. Технология протича в Ísafjörður.... [-]

Исландия Ísafjörður
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
18 - 24 месеца
Кампус
Научете повече на английски