MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Дъблин тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Архитектурата е процес на проектиране и планиране на пространството или сграда съгласно на естетически, социални и екологични ръководни принципи. Поради това архитектурните явления често е делят на категории в зависимост от надделяващия стил на обекта.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Дъблин, което е от Leinster област, е модерен център на образователни институции, които са символ на качествено образование. Този град има голямо културно значение. Той предлага три големи университети до образование, търсещи убежище: Университета в Дъблин, на Националния университет на Ирландия и Dublin City University.

Магистратури Архитектурни проучвания Дъблин. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Дъблин директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Дъблин Filter

Архитектура на архитектурата

University College Dublin
Магистър
Септ. 2021
<
Редовно
<
2 години
01 Авг. 2021
Английски
Кампус

С учени, следващи стъпките на архитектурни гиганти като Франк Лойд Райт, Льо Корбюзие и Норман Фостър, спечелвайки кралския златен медал RIBA и международната награда RIBA, UC ...

Научете повече