Filter
Магистърски степени
Индонезия Semarang Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Semarang тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Създаването на една сграда или пространство, което има не само естетически привлекателен вид, но и обладава структурна стабилност и отговаря на нормативи и законни параметри, включва планиране и дизайн, които трябва да се извършват от професионалист, запознат с принципите на архитектурата.

Индонезия, официално Република Индонезия е държава в Югоизточна Азия и Океания.Индонезия е архипелаг, включващ около 17 508 острова

Този град е един от най-големите университети в Индонезия: Semarang държавен университет. Нещо повече, това място е средище на известни университети като Soegijapranata Католическия университет, Султан Агунг ислямския университет, и Диан Nuswantoro университет.

Магистратури Архитектурни проучвания Semarang. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Semarang директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Semarang

Степени
Място
Индонезия
Semarang
Тип на обучение
Темпо на обучение
Diponegoro University

Магистър по архитектура се съсредоточава върху Tropical Архитектура съвместима с индонезийски климат и география ... [+]

Магистратура по архитектура За да кандидатствате за магистър по архитектура се изисква следното:

Бакалавърска степен по Архитектура Engineering, ландшафтна архитектура, градоустройство, интериор дизайн, психология, строителство, археология, история, изкуство, както и друга релевантна основен GPA ≥ 2,75 (обхват 0-4) Притежават TOEFL резултат от най-малко 450 (PBT)

График за регистрация (веднъж годишно въз основа) СРОК I Дата на прилагане: декември - март Selection: март СЪОБЩЕНИЕ: март Стартиране на програмата: април - май... [-]

Индонезия Semarang
Запитване на информация
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски