TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Coimbatore тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Процесът на създаване на една добре направена сграда предполага много повече отколкото изграждане на четири стени. Знанията за архитектура са необходими, ако искате сградите да отговарят на предварителни пожелания и правни ръководни принципи.

Индия, официално Република Индия, е държава в Южна Азия. Това е седмата по големина страна в света, втората най-многолюдната страна с над 1.2 милиарда души, както и най-многолюдната демокрация в света

Coimbatore е град, намерени в щата Тамил Наду, Индия и наскоро бе реализиране значителен ръст, което го прави център в областта на търговията и производството. Големият град се нарежда на четвърто място в южната част на Индия и в рамките на своите граници, има 55 инженерни институти, 7 университета, три лечебни заведения и др.

Магистратури Архитектурни проучвания Coimbatore. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Coimbatore директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Coimbatore Filter

Магистър по архитектура

Hindustan University
Кампус Редовно обучение 2 години Юли 2019 Индия Chennai Delhi Coimbatore Оман Muscat Шри Ланка Colombo Kochi + още 7

Курсът има за цел насърчаването на архитектите, които са добре запознати с миналото, са наясно с последните новости и интелектуално обоснован, за да възприемат архитектура и дизайн за настоящето и бъдещето. Курсът ще се развива изследователска култура, където учениците се насърчават да се научат чрез експериментиране и разбират архитектура в разнообразен културен и екологичен контекст.