TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Bengaluru тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Процесът на създаване на една добре направена сграда предполага много повече отколкото изграждане на четири стени. Знанията за архитектура са необходими, ако искате сградите да отговарят на предварителни пожелания и правни ръководни принципи.

Индия, официално Република Индия, е държава в Южна Азия. Това е седмата по големина страна в света, втората най-многолюдната страна с над 1.2 милиарда души, както и най-многолюдната демокрация в света

Бангалор е не само третият по големина град в Индия по отношение на населението, но и столица на щата Карнатака. Той е център на ИКТ и хъб и дом на множество висши учебни заведения и изследователски центрове.

Магистратури Архитектурни проучвания Bengaluru. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Bengaluru директно тук!

2 резултата за Архитектурни проучвания, Bengaluru Filter

M.Plan. в градския дизайн, устойчивостта и опазването

Srishti Institute of Art, Design and Technology
Кампус Редовно обучение 2 години Юли 2019 Индия Bengaluru

Магистър по планиране на градски дизайн, устойчивост и опазване, подготвя студентите с знания и умения да разбират и анализират градските райони като пространствени структури, социални мрежи, културни пейзажи и системи за обслужване и да проектират по-добре и по-приобщаващи и устойчиви градска среда, отговаряща на специфичните природни и културни идентичности и наследство на мястото. Този курс кани студентите да се ангажират с градовете по мултидисциплинарен начин, за да предложат местни решения на глобални проблеми като изменението на климата и миграцията и да защитят ценностите на наследството. Той предлага мултидисциплинарен подход към градското проектиране и опазване, който критично се ангажира с идеи за устойчивост и устойчивост, градски и регионални, както и за развитието и общността.

M.Des. в дизайна на общественото пространство

Srishti Institute of Art, Design and Technology
Кампус Редовно обучение 2 години Юли 2019 Индия Bengaluru

Програмата насърчава съпричастни и отразяващи дизайнери, способни да се ангажират с теорията и обществената политика. Развива способността да се справя със сложността и да навигира върху слоевете на физически и нефизически контексти, които определят обществените пространства. Целта е да се използва това цялостно разбиране за дизайна на динамични, приобщаващи и чувствителни интервенции.