TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Tallinn тук!

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Архитектурата е процес на проектиране и планиране на пространството или сграда съгласно на естетически, социални и екологични ръководни принципи. Поради това архитектурните явления често е делят на категории в зависимост от надделяващия стил на обекта.

Естония е наред с други неща, известни със своите гори (те съставляват почти половината от територията на страната) и за това, че е единствената страна в Европа с почти пълна 4G покритие на мрежата. Естония осигурява високо ниво и международно признати образование, както и много университети в страната програми предлагат диплома по английска.

Талин е столицата на Естония и най-големият в страната. Той има над 400 000 жители. Tallinn града има два големи университета и над 5 малки институции за висше образование и науката.

Магистратури Архитектурни проучвания Tallinn. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Tallinn директно тук!

2 резултата за Архитектурни проучвания, Tallinn Filter

Магистър по вътрешна архитектура

Estonian Academy of Arts
Кампус Редовно обучение 2 години Август 2019 Естония Tallinn

Ние обучаваме бъдещи интериорни архитекти. Програмата предоставя умения за критичен анализ, разработване и експериментиране с различните аспекти на създаването на пространствена среда и помага за развитието на личен и творчески подход.

Магистър по урбанистика

Estonian Academy of Arts
Кампус Редовно обучение 2 години Август 2019 Естония Tallinn

Програмата се намира на транс-дисциплинарното кръстовище на архитектурата, градоустройството и дизайна, историята и теорията на изкуствата, критичната география, социологията, етнографията и свързаните с нея дисциплини.