TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Архитектурни проучвания Германия - Научете за магистратури Германия тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Създаването на една сграда или пространство, което има не само естетически привлекателен вид, но и обладава структурна стабилност и отговаря на нормативи и законни параметри, включва планиране и дизайн, които трябва да се извършват от професионалист, запознат с принципите на архитектурата.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Магистратури по Архитектурни проучвания в Германия. Научете информация за магистратури по Архитектурни проучвания, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Архитектурни проучвания, Германия Filter

Магистър по европейски градски изследвания (ЕС)

Bauhaus-Universität Weimar
Кампус Редовно обучение 4 семестри Запитване на информация Германия Ваймар

Европейските градски изследвания отговарят на процесите на динамична трансформация, които засягат градските пространства в началото на 21-ви век.

Магистър по Smart City Design

Macromedia University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 4 семестри Запитване на информация Германия Берлин + още 1

Магистърската програма в Smart City Design е разработена така, че да помогне на студентите да развият силно разбиране както на стратегическите, така и на оперативните аспекти на проектирането на интелигентни и устойчиви градове. Учебната програма съчетава широк преглед на дизайнерските теми със специализирани курсове и практически модули, предназначени да им дадат задълбочени познания за градските предизвикателства, подходящи инструменти и гъвкави методи на проектиране, като същевременно подхранват новаторско мислене и бизнес умения.